If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако радиатора, който ти продават евро07 е Валео, и цената ти се види приемлива, то какъв е проблема ?
марката е важна, не толкова вносителя...
освен това за радиатори, защо не пробваш в Нисенс България? качеството (според доста хора) е много добро, имат адекватен склад... и цените не са от най високите
ако радиатора, който ти продават евро07 е Валео, и цената ти се види приемлива, то какъв е проблема ?
освен това за радиатори, защо не пробваш в Нисенс България? качеството (според доста хора) е много добро, имат адекватен склад... и цените не са от най високите
Не мисля че за тази цена ще е Валео защото моя го взех за 370 лв. пак от там Валео
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Не мисля че за тази цена ще е Валео защото моя го взех за 370 лв. пак от там Валео
еми начи Нисенс, 320лв беше за 156ца след 2001ва....
без отстъпки, без разправии, от склад, културна работа
Спукан радиоатор тече доста! Казаха ми нещо от сорта,че било от капсоловките на казанчето!
Кажете какво да правя????? И да попитам каъде се намира Нисенс България?
еми начи Нисенс, 320лв беше за 156ца след 2001ва....
без отстъпки, без разправии, от склад, културна работа
Вале моя радиатор излезна по каталога на Валео като за твойта кола и естествено аз не го взех на тази цена а с отстъпка бая надолу
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Спукан радиоатор тече доста! Казаха ми нещо от сорта,че било от капсоловките на казанчето!
Кажете какво да правя????? И да попитам каъде се намира Нисенс България?
Значи точно, както ти написах. И капсуловки е силно казано. Радиаторджиите звимат м/у 20 и 30 лв, за смяна на гарнитурите и презащипване на въпросните скапани казанчета. Там е работата, че това още не съм го пробвал и немога да ти напиша колко изкарва такъв ремонт.
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Дай някакав друг вариант? Готов съм да чуя мнения и съвети!
Чуй първо каква е причината, просто "ЕВРО 07" не се хвалят с "качествени" части, леко казано всичко е менте с 300% надценка...
И как го реши тва частите навсякъде са едни и същи а тва за надценката което каза е адска простотия за мен
Не искам да убеждавам никого във нищо!!! Просто предупреждавам колегата! А който иска да си разваля колата като слага части от "ЕВРО 07" си е негово желание... Те внасят много "оригинални" части за Алфа Ромео, имал сам много общо с тях и затова Ви споделям пък който иска да приема съвета ми
Comment